Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

søndag 14. november 2010

To kjoler og et par votter

….har blitt til i løpet av den siste uka. Dette skal sendes til min mormor, så får hun vurdere om dette er noe hun kan levere som gevinster til basar på eldresenteret.

Forklekjole

Først ut er en forklekjole i str. 1-3 år sydd av brun cord og et herlig gammelt retro sengetøy (sengetøyet fant jeg forøvrig på min skattejakt på det samme eldresenteret i sommer!)

Framsiden

Rosa dinosaur i samme stoff som vrangsiden. Kjolen kan brukes begge veier om man ønsker det.

Vrangsiden2Baksiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjertekjole

Syntes det ble litt snaut med bare en kjole, så satte i gang og klippet og sydde en singoalla i løpet av en kveld. Str 98/104.

HjertekjoleKjolen i et denim stoff og ermer med Hello Kitty stoff. Ville pynte litt ekstra, så da fikk jeg endelig testet ut å sy på kroklisse! Det ble en fin effekt synes jeg, og hvilke jenter kan vel ikke motstå Hello Kitty og hjerter?..!

Detalj Close up hjerte

 

 

 

 

 

 

 

 

Votter

Første gang jeg har sydd votter, og det blir ikke siste gangen! Dette var morro å sy, selv om jeg måtte tenke meg om to ganger for ikke å plassere tommelen på samme side på begge vottene…!

Grå ullvotter

Sydd av grå ullfilt, pyntet med dekorbånd og pom pom bånd. Gode og varme, og vil forhåpentligvis varme et par barnehender :)

Signatur 2

1 kommentar:

  1. her var det jammen my fint og mye til inspirasjon.Den hjerte kjolen var jo bare super skjønn:)

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...