Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

onsdag 25. april 2012

Bestilling fra 2-åringen :)

Jeg hadde benket meg foran symaskinen, hvor minstefrøkna da kommer inn for å spørre hva jeg drev med. Jeg fortalte at jeg sydde på en bukse, og hun snur seg da fort til stoffhylla og tenker høylytt… Så mens hun peker på et stoff sier hun: “Jeg vil ha bukse med frosk!”. Hun hadde tydelig friskt i minne da jeg skulle lage luer til jentene tidligere og de selv fikk velge hvilket stoff de ville ha!

Så da fikk det bli en froskebukse da, og selv om jeg ikke er like begeistret for buksa så ble da frøkna fornøyd :)

Frosker str 92 Frosker str 92 action

Jersey fra Tiljamiid, og ribb fra Stoff og stil.

Mønster: endret grunnmønster fra Meedom, str 92

2 kommentarer:

 1. SÅ skjønt at hun kom med en egen bestilling!! :) Gutten vår har begynt å fortelle meg hva jeg skal sy også, det varmer mammahjertet :)

  Kjempefin bukse, hva er det du ikke liker med den?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, så koselig kommentar! Ja det er jo veldig stas når de kommer med bestilling selv, helt uoppfordret :) De er søte!

   Buksa ble fin den altså, men synes stoffet er litt "grelt" liksom... Ikke så lett å kombinere, spesielt ikke med rosa ulltrøye og blå ullsokker som hun har på seg på bildet her! *humre* Men så lenge frøkna er fornøyd, så er mor fornøyd!! :)

   Slett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...