Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

onsdag 6. juni 2012

Herlige feer ♥

Rosa feer

Jeg har for tiden flere småprosjekter gående (som alltid igrunn…), men har nå fått ferdigstilt tre plagg; body i str 56, kjole i str 62 og t-trøye i str 122/128. Alle sydd i herlig fe-jersey fra Sydilla.

Bodyen er kantet med cerise ribb, og har fått trykknapper i skritt og på ene skulder. Sydd etter mønster laget av Heilt spesiell.

T-trøya har fått armer i stripete jersey fra Stoff og stil, passet perfekt til feene. Jeg har justert mye på grunnmønsteret mitt, og har virkelig fått testet ut min nye dille på puffarmer! Den satt veldig bra på mellomstefrøkna, og blir definitivt flere slike :)

Kjolen har fått overlapping på begge skuldre, slik at den er lett å få av og på ei liten frøken. Enkel kjole som er søt nå på sommeren, men også fin over ullundertøy på vinteren.

7 kommentarer:

 1. Fantastiske flotte klær:D å en nydelig blogg:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så hyggelig kommentar!! Ja er ikke feene fiiiine!

   Slett
 2. Så flotte klær :) Jammen var det mye fint her på bloggen din så jeg legger meg til som følger og kommer nok snikende innom senere også :)

  Ha en deilig søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig - det er alltid hyggelig med nye følgere :) Plutselig tar jeg meg turen innom bloggen din også!

   Slett
 3. Så mykje fint du har sydd, og ein Kjempe fin blogg du har:)

  SvarSlett
 4. Så fine...

  Dette stoffet er helt herlig!

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...