Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

søndag 4. september 2011

Den siste tidens produksjon…

De siste ukene ble det tilbrakt mange timer foran symaskinene. Anledningen var markedet som var nå i helga. Selvfølgelig blir det alltid en innspurt i siste liten…

Her kommer iallefall noen bilder av det som ble produsert.

Rosa 8 år 1

Rosa 8 år 2

Tunika m/hette i str 8 år. Lys rosa chenille med foret hette i lys grå chenille, blondekant på hetta. Applikert hjerte med blonde, og en rosa knapp til pynt. Veldig søt og romantisk kjole, nesten så jeg fikk lyst på en slik selv :)

blomster str 80

 

Kjole/tunika i str 80.

Myk lyserosa fleece med applikerte blomster og kroklisser. Lyserosa ribb i hals- og ermekant.

 

 

 

Jeg hadde planer om å få sydd opp mange kjoler, men det rakk jeg dessverre ikke. Fikk iallefall laget disse; to av samme mønster og i samme størrelse (104), men i forskjellig stoff. Søte begge to men min favoritt ble den rosa, og den ble også solgt!

Retro str 104 Piker str 104

Signatur

3 kommentarer:

  1. Hei! Hyggelig å hilse på deg i Sollia på lørdag! Du lager virkelig fine ting. Enig med deg at den rosa hettekjolen med grått hjerte hadde vært fin som voksenkjole også! Tar du bestillinger? Hva er prisen for en sånn i str 44 ca?

    Hilsen Catrine

    SvarSlett
  2. Kjempesøte kjoler!! Å ja, den øverste var virkelig lekker!! :-)

    SvarSlett
  3. Hei Catrine, koselig å hilse på deg også!! Takk for hyggelige tilbakemeldinger, det er morro å drive på med hobbyen sin når man får koselige tilbakemeldinger! Jeg syr på bestilling, men avhenger litt at mål etc passer med de mønstre jeg har. Jeg har dessverre ikke helt kompetansen til å tilpasse voksenmønster noe særlig.. Men dersom du er interessert kan jeg alltids se hva jeg får til :) Jeg blir nok nødt til å ta ihvertfall 800,- for en voksenkjole m/hette.. Jeg må ta en titt på bloggen din også, gleder meg, du er jo så flink til å lage kort!!

    Janne; tusen takk for koselig kommentar!

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...