Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

lørdag 26. mai 2012

♪♪ “Nyss så møtte jeg en krokodill`..” ♪♪

“..som kjørte rundt, i en bil. Han var så tykk og fet og spilte på trompet. Men bilen var for trang og halen var så lang, så den ble liggende oppå et lasteplan”.  ♪♪

Ja, sånn blir den ihvertfall sunget her i heimen :) Da jeg så det var kommet et stoff med motiv relatert til denne sangen, ja da måtte det bare bestilles et par meter!

kroko2

Første plagg ut av dette stoffet er en t-trøye til minstemor. Her har jeg tatt utgangspunkt i et grunnmønster, men har endret ermene til puffermer. Det ble riktignok ikke fryktelig mye puff, men nok til at jeg synes det ble en litt mer feminin variant.

Krokodille jersey kjøpt fra Textart, og rød interlock til ermer og halskant. Ermene er kantet med turkis interlock. Istedet for å legge opp bolen, har jeg sydd med rullefald på overlocken, min nye favorittsøm! Det er veldig lettvint og blir flott resultat synes jeg.

På de ukene mellom jeg fikk stoffet og har fått sydd trøyen, så har nok interessen for sangen dabbet litt av… Så det blir spennende å se om frøkna vil bruke den..

Str 92

3 kommentarer:

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...