Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

mandag 3. desember 2012

Lilla feer

Vinteren er her, og da er det deilig med fleecekjoler utenpå ullundertøyet. Denne bestillingen ble jeg veldig fornøyd med, og jammen slang ikke mine to største frøkner inn bestilling på lignende kjoler til seg selv :)

Tunika 5 år

Kjolen kan brukes lenge, fin passform som passer som tunika senere.

Tunika str 5 år

Jeg har tatt utgangspunkt i form 1,5 i Meedom-bøkene, str 5 år. Har delt av bryststykket slik at ribbkantingen går rundt hetta og ender i knapping i halsen. Kjempefornøyd med denne modellen, og veldig praktisk med trykk-knapp. Store og dekorative lommer i fe-stoff fra Sydilla, lilla polarfleece fra Stoff og stil. Hetta har også fått pynt :)

Tunika str 5 år bak

4 kommentarer:

 1. Så søt!forstår godt at det var flere som ønsket seg den! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Den var nydelig! Nå ble jeg inspirert! Jeg har også Meedom-bøkene, men har ikke "turt" å prøve kjolemønsteret fordi jeg har vært redd for at den skal bli for vid. Men denne så jo helt perfekt ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du ble inspirert! Jeg synes form 1,5 i Meedom er super til slike kjoler, har brukt den formen masse! Det som er så bra med det mønsteret også er at den passer så lenge, først som kjole og så som tunika, nettopp fordi det er litt romslig i størrelse men uten å bli telt :)

   Slett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...