Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

søndag 11. august 2013

Gensere

Det er stoffslanking på gang, og har startet med noen gensere i størrelse 92-110. Har endelig turt å klippe i det fine blomsterstoffet fra Gekko, i brunt og lilla. Det er dessverre håpløst å ta bilde av lilla, så genserne med blomsterstoffet ser mer blått ut enn lilla. Jeg har matchet blomstene med syrinfarget interlock.

Lilla blomster 92Lilla blomster med lomme 92

Jeg har testet ut coverproen litt mer, og har her kantet halsåpningen slik at det er åpning i ene siden, trykknapper i metall fra ermehullet og fram til halskanten. Den ene har fått lomme på ene siden. Begge i str 92.

Prinsesse prikker 98Prinsesser stjerner 104

Nå begynner det å bli lite igjen av det fine prinsessestoffet :( Det er jo så fint, og matcher kjempebra med rosa jersey med stjerner og prikker. Str 98 er kombinert med prikkene, og har fått hvite trykknapper i metall i åpningen. Str 104 er kombinert med stjerner, og rosa trykknapper.

Stjerner biler 92Blå biler 110

Jeg har lenge vært i tvil om jeg har likt fotoprinten til Stoff og stil, men jeg måtte prøve en snau meter av bilene sist jeg var innom. Og resultatet må jeg si ble tøft, så jeg har nok endret mening :) Str 92 har fått ermer i stjernejersey, og str 110 har fått ermer i kongeblå interlock. Begge har fått ribbavslutning på ermene.

Disse er til salgs.

4 kommentarer:

 1. Kjempefine gensere! Likte den med lomme på, så kreativ!
  Jeg har og begynt med åpningen i raglanermene, er ganske stillig :)

  SvarSlett
 2. Veldig fine gensere du har laget; jeg likte også den med lomma på veldig godt :)
  Ha en god dag! Hilsen Kristin

  SvarSlett
 3. Fine gensere! Liker prinsessestoffet særlig godt!

  Har vært usikker på fotoprintet jeg også, men har endt med å prøve det. Som deg, har jeg vært fornøyd. Stoffene har veldig urolige mønstre, så man må tenke litt på hvordan man bruker det.

  Jeg kjøpte litt av stoffet med pusekatter, og laget en kjole i str 3-4 år til gudbarnet mitt. Hun ble kjempefornøyd! Du kan se bilder på bloggen min.

  SvarSlett
 4. Hehe, samme med meg! Har ikke greid å bestemme meg for om det er kult eller ikke med fotoprint ;) Jeg synes det kommer litt an på både print og kombinasjoner. Dette var veldig stilig! Har også kjøpt en meter av dette, samt en meter av et annet fotoprint-stoff, så får bare teste :)

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...