Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

lørdag 17. januar 2015

Rest av fjorårets søm

Bloggen går dessverre litt i glemmeboka, da det er så mye enklere å oppdatere på facebook og instagram. Legger her inn siste rest av det som ble sydd på slutten av 2014.

Sånn gikk det da jeg spurte husets 5-åring om hvilken farge hun ville ha på ullbuksa si... Her skulle det være en fot av hver! Herlig og litt tykkere merionoull fra Myllymuksut, som har blitt flittig brukt.

Jeg har vendt meg til den og synes nå faktisk at den er ganske så tøff :)

Ullbukse str 104 110

Jeg har sett mange versjoner av en fin ballongkjole i blogg- og instaverden, og måtte bare anskaffe meg mønsteret til “Herzdame”. Mønsteret (pdf) går fra str 62-152, er på tysk men med selvforklarende bilder. Jeg har sydd tre kjoler, og må si at jeg liker mønsteret veldig godt! Det er utallige valgmuligheter til uttrykket i disse kjolene, så jeg regner med at det blir flere av disse etterhvert. De jeg har sydd hittil er i str 74, 80 og 86.

Tiger garden 86 frontHerzdame 74Herzdame str 80

Glitterkrinkelkjole str 128

 

 

Jeg fikk bestilling på en god og varm kjole til en førsteklassing, og endte med en ullkjole i krinkelull fra Janus sin nettbutikk Ull på rull. Kjempefin turkis glitterkrinkel, som jeg spritet opp med rosa coversømmer og lommer i birds-stoff. Mønsteret er laget med utgangspunkt i bøkene til Meedom, en romslig modell i str 128.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...