Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

tirsdag 24. august 2010

Velourkjole med "dash" av sopper

 
Kjole 5Det er første gang jeg prøver meg på å sy ren velourkjole, og ikke minst første gang jeg har sydd hette (foret sådan også!) og lommer!! Er mektig imponert over meg selv for at jeg har fått det til, og resultatet ble bra synes jeg. Et lite skår i gleden at den tiltenkte (mellomste) frøkna ikke ville ha den... Hvorfor vet jeg ikke, men da var det jammen bra at den passet til eldstefrøkna og at hun mer enn gjerne ville ha den! Forlenget bare med en kappe for at den skulle bli mer passe på lengden.

 Det er lilla velour (bildene viser litt feil farge, den er lilla og ikke blå) og soppstoff fra Stoff & Stil. Kanting på hette, lommekant og armer er fra en gammel t-skjorte etter gubben!

Mønster fra Meedom, str 4 år (som passer fin-fint til en 5 1/2 åring!).
Det eneste jeg må forbedre til neste gang er foret i hetta. Har nok lagt mønsteret på feil på stoffet, for det ble visst ikke riktig vei når man ser det bakfra, men pytt sann,  uansett fornøyd jeg!
(Og det tror jeg jammen frøkna er også, ser sånn ut!)
'
 
Kjole

Signatur 2

1 kommentar:

  1. Hei kjære, kreative kusine!! Nå har jeg tittet her på bloggen din,(etter tips fra mamma;o) Jeg tar av meg hatten for din kreativitet!!! Virkelig! Og med tre aktive jenter ved siden av - hvordan rekker du alt dette....? Veldig mye fint Ann Kristin! Klem Jorunn

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...