Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

fredag 27. januar 2012

Peppa gris

Minstefrøkna på 2 år elsker barne-tv, og nå om dagen gnåles det veldig om Peppa gris. Så til de grader at det nesten er litt slitsomt… Så da tenkte mor da, at minstemor kanskje ville bli glad for en genser med Peppa gris på – og her er resultatet :)

Peppa gris

For første gang har jeg testet ut halssplitt etter denne tutorialen, det har lenge stått på “must-do”- lista mi. Absolutt ikke perfekt, men skal nok gjøre flere forsøk ja!

Jeg må ærlig innrømme at Peppa gris ikke er det fineste motivet… Men så lenge minstemor digger grisen for tiden, så håper jeg at hun blir glad for genseren og kanskje snakker litt mindre om “Peppa griiiiissjj”!!! (ønsketenkning….)

Genseren er i lys grå chenille, halssplitten er kantet med rosa ribb og fått trykknapp, og til ermene har jeg kantet med stripete ribb. Applikasjonen er laget av diverse rester av ribb og chenille. 

Str 86/92 (utgangspunktet er form 2 i Meedom).

Peppa Gris applikasjon

4 kommentarer:

 1. Skrev det på sykroken også, men den genseren ble så fin! Imponert over den fine applikeringen:) Og så fine farger!

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg og Ingrid tenker visst likt :-) Jeg også ville kommentere her i tillegg, synes den var så utrolig fin! Liker også fargekombien.

  SvarSlett
 3. Og jeg kommenterer på tredje stedet ;) Jeg er så imponert over Peppa-applikasjonen. Absolutt nydelig!!

  SvarSlett
 4. Så herleg ein genser! Ordentleg flott applikasjon, og stilig samansett stoff og fargar!

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...