Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

mandag 6. februar 2012

Business and pleasure..

De siste dagene har jeg fått unna et par bestillinger, og selv om det kan være litt tungt å sette seg ned med noe man sy, så er det jammen morro også!

DSC_0121

For leeenge siden fikk jeg bestilling på en forklekjole i str 110. Denne har ligget ferdigklippet lenge, og dukket plutselig opp her en dag da jeg hadde en liten opprydding på syrommet… Fryktelig pinlig! Nå har jeg da endelig fått den ferdig, og kjolen sendes avgårde til mottaker i morgen.

Det er snodig det der når man har en plan for hvordan et plagg skal bli, og ender opp med å bli noe helt annet. Men jeg ble veldig fornøyd med denne og simpelthen elsker applikasjonen – retro blomst og rådyr er smashing :) Da er det bare spennende å se om mottaker blir fornøyd med denne….

 

Forsiden av kjolen er i lilla babykord, og er foret med lime bomullstoff med hvite prikker, det samme som rådyr-applikasjonen. Kjolen kan brukes på begge sider, og kan brukes leeeenge.

DSC_0134DSC_0130 

Den andre bestillingen var en spisslue, også med bambi :) Jeg har laget lik lue tidligere som har ligget tilsalgs på epla, men fikk nå bestilling på str 2-3 år. Denne har fått knyting, slik at den sitter ekstra godt på et lite hode. Lua er i rosa ullfilt foret med brun fleece, og knytingen er i flettet fleece som er mykt og godt under haka :)

DSC_0115

3 kommentarer:

  1. Fine! Jeg har som du kanskje har sett ikke helt holdt ord! Det ble jammen litt barneklær på meg også! Ganske morsomt, men litt pjuklete også! Men jeg hadde kanskje ikke helt valgt mønster med omhu! Men genseren ble ok tror jeg. Jeg får lete litt på nettet etter andre morsomme mønstre også, ikke alt fra Stoff og Stil som er like fristende, sånn bortsett fra stoffene da! De har ikke jeg rukket å gå lei ennå!

    SvarSlett
  2. Kjempefine plagg! Likte kjolen skikkelig godt, og applikasjonen er nydelig!

    SvarSlett
  3. Ååh så mye fint du lager! Sitter og surfer rundt på bloggen din og finner inspirasjon :)

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...