Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

søndag 2. juni 2013

Sommerplagg

Å være minst og arve det aller meste byr på lite innkjøp av nye klær. Det var imidlertid lite av basisplagg som trøyer og gensere som ikke var flekkete eller hullete, så da har jeg sydd noen etterlengtede sommerplagg til frøkna på 3,5 år.

(Jeg innser jo nå at det er hun som har fått mest hjemmesydd av mine tre jenter…)

Blomster og prikker str 104Rosa kaniner str 104

En ordentlig sommergenser med blomster og prikker, herlig retro blomster fra Gekko og rosa jersey med hvite prikker. Armer og bakstykke har fått prikkestoffet, en snedig løsning for å spare blomsterstoffet :)Rosa genser med søte kaniner, armer i ensfarget jersey. Begge er str 104.

Singlet smurfer str 104Singlet rosa kaniner str 104Trøye snegler str 104

Tre singleter i str 98/104. Jeg digger smurfetrøya!!

5 kommentarer:

 1. Herlige gensere og singleter:)
  Enig med deg i at smurfestoffet var rålekkert!
  Kan jeg spørre hvor du har fått tak i det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Smurfestoffet er kjøpt fra Ixat, men det er en stund siden.

   Slett
 2. Kjempefine gensere og singleter. Likte spesielt godt fargekombinasjonene på de langermede genserene. Var veldig fine fargekombinasjoner. Gjorde seg bra med annen farge på ermene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, så koselig! Ja jeg liker også godt fargekombinasjonene, spesielt på den blomstrete genseren. Angrer bare litt på at jeg valgte hvit ribb på ermene, hun er jo barnehagejente...

   Slett
 3. Så fine gensre og singletter. Kjempekult med forskjellig stoff foran og bak på genseren, jeg gjør også det av og til for å få mest mulig ut av et fint stoff:)

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...