Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

fredag 23. desember 2011

Kjole til en leken dame :)

Foran

En kollega av meg har bestilt en kjole, og dette var litt av en utfordring… Hun er høy og slank, og selv str small ble for stort… Så etter noen prøvinger er det sydd inn en del i ryggen, og siste prøving viste at kjolen satt perfekt! Morro!

Og ei leken dame må ha en leken kjole, så hun valgte rødhette-stoffet som utgangspunkt. Resultatet ble en søt kjole som passer perfekt til mottaker!

Prøvedokka mi er betydelig kraftigere enn min kollega så inntrykket blir ikke helt rett her, håper å få actionbilde etterhvert :)

Kjolen er sydd i sommerfrotte, og jersey med rødhette trykk, kantet med rød ribb i hals og lommeåpning. Frotte fra Kreativ og jersey fra Textart.

Utgangspunktet for kjolen er mønster 2007 fra Onion, str S.

3 kommentarer:

 1. Og gjett om kollegaen din ble hoppende glad, her hun sitter på jobb med verdens fineste kjole!

  Perfekt passform, perfekt alt!

  SvarSlett
 2. Guri malla!!!!Denne var helt knall. Skjønner godt at din kollega blir fornøyd. Har kikket litt i bloggen din. Så mye fint du har laget. Har lagt meg til som følger hos deg.

  SvarSlett
 3. Denne var fantastisk!!
  Jeg sliter med å ikke ha lyst til å kopiere den rått og brutalt, men at jeg skal igang med en rødhettekjole, det er sikkert.. må bare gruble litt så den blir ulik din vakre kreasjon.. hihi..

  Takk for deilig inspirasjon!

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...