Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

søndag 18. august 2013

Fargerik høstkåpe

Så gøy å sy noe bare fordi man har lyst til å teste ut en idè! Og ja - jeg synes rødt og turkis ble riktig så fint sammen, herlig friskt! En perfekt kåpe til høsten, kanskje?

1

Kåpa er sydd i turkis fleece, og helfòret i rød bomull med hvite prikker.
2
Hetta har fått detalj med bisebånd rundt. Jeg var i tvil om hva slags pynt denne kåpa skulle få, men endte opp med lomme i ene siden i fòrstoffet. Jeg har sydd på knytebånd i ryggen slik at man kan justere bredden om man ønker det, men som ren pynt fungerer det også kjempefint!
3
Dette er en genial fasong som passer lenge, denne er i ca str 3-5 år og etter samme mønster som kåpa jeg har sydd til minstefrøkna mi tidligere. Jeg har vært i kontakt med hun som jeg kjøpte mønsteret av, og har fått tillatelse til å selge kåper sydd etter hennes mønster – veldig snilt :)
Det mangler knapper på kåpa, 6 knapper fordelt på to rader skal på. Men det store spørsmålet er om den skal få røde, turkise eller røde knapper m/hvite prikker... Vanskelig…

2 kommentarer:

  1. Herlig kåpe med fine farger!

    SvarSlett
  2. Nydelig kåpe du har sydd. Du syr masse flotte barneklær og jeg liker spesielt godt de nydelige jakkene og kåpene:-) Jeg fikk veldig lyst til å prøve meg på å sy kåpe også.

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...