Så hyggelig at du vil ta en titt innom bloggen min! Jeg setter stor pris på alle kommentarer, så legg gjerne igjen et lite spor etter deg :)

onsdag 21. august 2013

Ikke lenger knappeløs!

Da har jeg endelig fått satt på knapper på kåpa! Jeg har ikke lykkes med å få tak i store polkadot knapper, så da endte jeg opp med helt røde knapper. Synes det ble veldig bra til slutt jeg :)

med knapper

9 kommentarer:

 1. Kjempefin kåpe!!! (SÅ fin at jeg har kjøpt mønster. Bra for den manglende sylysten min og kunne sy noe jeg har lyst til, og denne var topp inspirasjon!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du fikk inspirasjon til å sy!! Liker mønsteret veldig godt, og det fine er jo at den passer over flere år - genialt!

   Slett
 2. Kjempeflott kåpe!

  Du kan lage knapper selv, med det stoffet du ønsker. Det krever ikke noe ekstra utstyr, som tang eller liknende. Ta en titt i sybutikken. De jeg bruker er fra Prym. Brukte dem i går, på en pute jeg laget, sammen med gardiner. Ta gjerne en titt på bloggen min. Jeg brukte de også på en liten rosa kåpe, som jeg laget i fjor. Se her: http://logleg.blogspot.no/2013/08/vil-du-vinne-arets-flottaste-sybok.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips til knapper, kanskje dette er noe jeg burde prøve - da får man det jo som man vil :) Linken du la ved er nok feil, men jeg tittet innom bloggen din og fant kåpa du refererte til, kjempefin! Og ser jo at det er veldig fint med matchende knapper!

   Slett
 3. Kjempefin kåpe! Har veldig lyst til å prøve meg på ei kåpe etterhvert, men tror nok at det kan bli litt vel tidkrevende ;)

  SvarSlett
 4. Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min :)
  Flott jakke du har laget, det er kjempefint med rød og hvit plkadot til blått. Om du har lyst til å lage stoffknapper har også Panduro en fin løsning. Jeg har brukt det på ulljakken jeg sydde og det ble kjempefint. De er enkle og virker også veldig solide :) God lørdag til deg!

  SvarSlett
 5. For ei nydelig kåpe! Prikkene gjorde virkelig susen :) Og helt røde knapper ser helt riktig ut, synes jeg.

  SvarSlett
 6. Denne er virkelig noe av det fineste jeg har sett. Helt utrolig nydelig!

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...